Ανακοινώσεις Μαρτίου 2021

 ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  • Οι εξομολογήσεις γίνονται με ραντεβού και παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εξομολογηθούν να επικοινωνήσουν με τον Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Κωνσταντίνου για να ορίσουν την ημέρα και την ώρα που θα εξομολογηθούν.

ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

  • Όσοι ενδιαφέρονται να γράψουν τα ονόματα των ζώντων και των τεθνεώτων τους για να μνημονεύονται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, παρακαλούνται να προμηθευτούν τα δίπτυχα που βρίσκονται στο παγκάρι του Ιερού Ναού.

ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ

  • Η μνημόνευση των κεκοιμημένων την Παρασκευή 06/03/2021 (Ψυχοσάββατο) θα αρχίσει στις 3:30μμ και θα τελειώσει στις 4:30μμ. Μετά θα ακολουθήσει ο Εσπερινός. Όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν τα κόλλυβα για μνημόνευση στον εσπερινό.

ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ

  • Κάθε μήνα επισκεπτόμαστε τους ασθενείς αδελφούς της ενορίας μας για να μεταλαμβάνουν των αχράντων μυστηρίων. Όσοι έχουν ασθενείς και το επιθυμούν, παρακαλούμε να δώσουν τα στοιχεία τους στο παγκάρι ή να επικοινωνήσουν με τους ιερείς του ναού για να προγραμματιστεί η ώρα και η ημέρα που θα μεταλάβουν.

ΑΓΙΑΣΜΟΙ –  ΤΡΙΣΑΓΙΑ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

  • Όσοι επιθυμείτε να τελέσετε τρισάγιο στους τάφους των κεκοιμημένων σας ή αγιασμό στα σπίτια σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τους Ιερείς στα πιο κάτω τηλέφωνα.

Τελευταία Νέα