ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙΩΝ

Αγαπητοί ενορίτες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η ενορία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ανακύκλωσης ρούχων «Ανάκυκλος Περιβαλλοντική». Παρακαλούμε όπως φέρνετε στο Ναό τόσο ρούχα, παπούτσια και τσάντες που είναι σε καλή κατάσταση όσο και φθαρμένα. Τα ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση θα δίνονται σε άπορες οικογένειες ενώ τα υπόλοιπα στη συγκεκριμένη εταιρεία με την ανάλογη εισφορά στο ταμείο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Ναού μας για τις ανάγκες των άπορων οικογενειών.

Επίσης συνεργαζόμαστε με εταιρεία συλλογής τηγανέλαιων. Παρακαλούμε λοιπόν όπως φέρνετε σε δοχεία χρησιμοποιημένα τηγανέλαια (π.χ. λάδια τηγανίσματος πατατών, λουκουμάδων κτλ) στα οποία δεν υπάρχει ποσότητα νερού ή άλλων ουσιών. Εάν υπάρχει δυσκολία μεταφοράς του τηγανέλαιου στο Ναό μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και θα το διευθετούμε.

Ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη που παρέχεται στους πονεμένους αδελφούς μας και ευχόμαστε ο δωρεοδόχος Χριστός να σας ευλογεί και να σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα με τη Χάρη Του.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνείτε με τον κ.Αντώνη Αντωνίου στο τηλ.96510309.

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Ανακοινώσεις Μαρτίου 2021

 ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ Οι εξομολογήσεις γίνονται με ραντεβού και παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εξομολογηθούν να επικοινωνήσουν με τον Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Κωνσταντίνου για να ορίσουν την ημέρα και

Περισσότερα »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΥΒΑ

Με τη βοήθεια του Θεού, δεχόμαστε πλέον παραγγελίες για πεντάρτια, κόλλυβα καθώς και πρόσφορα για την Προσκομιδή. Πρόσφορα: Πρόσφορο Προσκομιδής Προζυμένιο: 3ευρώ Πεντάρτι Προζυμένιο: 20ευρώ

Περισσότερα »